Milí hosté,

ač neradi, musíme Vám bohužel oznámit, že provoz cukrárny Ovo Bar Kamilka k 30.11. 2021 končí. 

Vzhledem k výše uvedenému bude možnost odkupu vybavení a převzetí plně vybavené kavárny od 1.1.2022.

Je také možný odkup kavárenského zboží zvlášť (spotřebiče, nábytek apod.). Tzv. „dny otevřených dveří“, které bude možno využít k nákupu či podívání se na zboží, budou od 1.12. do 20.12.2021 vždy v pracovních dnech v čase 10:00-12:00 nebo po předchozí domluvě. Na vybavení se samozřejmě můžete přijít podívat i teď a například si ho prozatím rezervovat. 

Všechno vybavení bude za 50-60 % z nákupní ceny.

Přednost by dostal případný zájemce o převzetí celého provozu.

Více informací na čísle +420 603 288 736.

Děkujeme za pochopení.

**************************************************

Cukrárna Ovo Bar Kamilka - Karlovy Vary

Preferujete kvalitu za rozumnou cenu? Pořádáte firemní či rodinnou oslavu? Ženíte se, vdáváte, nebo máte jen tak chuť na sladké?

Navštivte naši cukrárnu Kamilka (OVO Bar). Každý mlsný jazýček si přijde na své. Nabízíme širokou škálu dortů různých velikostí, zákusky, ovocné a šlehačkové poháry, mini dezerty a k tomu všemu různé druhy kávy. Používáme výhradně čerstvé suroviny bez chemických a konzervačních přísad. Nemáte-li rádi sladké, nabídneme Vám chlebíčky, sendviče a saláty z domácích těstovin.

Historie rodinné cukrárny Ovo Bar Kamilka

.. něco málo o vzniku cukrárny a o člověku, který za tím vším stojí....

Cukrárna Kamilka není prvním počinem cukráře Jiřího Vojtka. V září roku 2007 si splnil jeden ze svých snů a začal vyrábět zákusky a dezerty v malé výrobně, v zadní části ovo baru. Jeho snem však nebylo vyrábět jen dortíky, ale mít vlastní cukrárnu nebo kavárnu. Rok se s rokem sešel a sny se staly skutečností. Stojí tu před Vámi vysněná kavárna a zároveň cukrárna šéfcukráře, jehož začátky působení sahají již do dob totalitního režimu, které v něm však žádné dalekosáhlé následky nezanechaly...

Sic vyučen v Plzni cukrářem, zůstal v rodných Karlových Varech a zde začal sbírat i své první cukrářské zkušenosti, nejprve u pana mistra Zdeňka Dvořáka, kde pochytil základy cukrařiny, dále v Cornii, která mu však nevyhovovala svou velkovýrobou. Dalším místem jeho působnosti se stala cukrárna v Grandhotelu Pupp, kde se pod vedením vynikajícího cukráře pana Blažka naučil hotelové cukrařině a stal se později jejím zástupcem a následně šéfcukrářem. Svou působnost v Puppu nakrátko přerušil svým pobytem v Německu, jsa se naučit německé disciplíně, preciznosti a pečení preclíků, aby nakonec zakončil své působení v hotelu Imperial, opět v roli šéfcukráře...

Toť základní informace o zakladateli této cukrárny a zároveň kavárny jménem Ovo bar Kamilka - pojmenovaným po jeho milované manželce. Jméno Ovo bar majitel ponechal, neb tradice tohoto místa má své kořeny již v šedesátých letech minulého století, a bylo by tedy velkou škodou tento název zcela změnit. A tak je tedy pro nás velkým potěšením přivítat Vás jménem šéfcukráře Jiřího Vojtka na místě, které se bude snažit vyhovět všem chutím mlsného zákazníka. Přejeme Vám příjemně strávené chvíle v podniku, pro kterého je prioritou spokojenost a úsměv zákazníka. Nenechte se již ale ničím rušit a přesvědčte se o kvalitách Ovo baru sami.

Dobrou chuť...

Cukrárna Ovo bar Kamilka