Aktuálně z naší cukrárny - archiv



Hruškový pie koláč – Rohlíčkové vánoční těsto, čerstvé hrušky, pekanové ořechy. Podává se lehce ohřátý se šlehačkou a javorovým sirupem. Doporučujeme ke koláči svařené víno, které nabízíme ve třech příchutích.

Hruškový pie koláč

Horký irský drak – Horká voda, Jameson, čerstvý zázvor, limetka, hřebíček, třtinový cukr.

Horký irský drak

Soufflé – pečená čokoláda – 60% hořká čokoláda, višně. Podává se teplé a´la carte, proto se čeká 10-15 minut na podání.

Soufflé - pečená čokoláda

Gratinované mascarpone s malinami – Mascarpone, piškoty, vaječný koňak, maliny. Podává se zapečený v misce a´la carte – 5-7 minut.

Gratinované mascarpone s malinami